Частно парти в София

идеи за частно парти в СофияКомеди Клуб София е идеалното място за частно парти, тиймбилдинг, рожден ден или юбилей в град София.

Заведението на Комеди Клуб София разполага със 120 места, музикално оформление, бар и кухня.

Организирали сме частни партита на някои от най-големите компании в IT сектора, както и в банковия и други сектори.

Ако искате да намерите оригинално и забавно място за частното парти на вашата фирма или вашият личен празник, можете да се свържете с нас по всяко време на:

e-mail: comedybulgaria@gmail.com
телефон: 0884 264 144
facebook: The Comedy Club Sofia

Най-добрите комедианти в България ще се погрижат партито ви да се превърне в незабравимо изживяване за всичките ви гости. Хуморът и музиката са в съответствие на предпочитанието на гостите на клуба.

Комеди Клуб СофияКомеди Клуб София разполага с над 10 комедианта и магьосника известни в цялата страна. Партитата които организираме са забавни и са изцяло съобразени с частните интереси на вас и вашите гости. Комеди Клуб София е изключително модерен и предпочитан вариант за празненство на младите хора и хората на средна възраст в София.

Едно от най-оригиналните предложения за частно парти или тиймбилдинг е именно празненството в комеди клуб софия.
Заведението е със 120 места. Това е едно от най-модерните заведения в София. Заедно с нашите партньори от Пиано Бар Магнито имаме огромен опит в организирането на такъв тип събития.
Цените на частното събитие по случай фирмено парти, парти за рожден ден и др. са едни от най-добрите в София.

Заведението се намира точно в центъра на София на улица Леге 8 – точно до президентството.